Estem buscant Data Scientists, Professionals del Business Intelligence, Business Analytics.

 

Estàs preparat per gaudir?

 • Forma part d'un equip premiat en tres ocasions com a Millor Soci Mundial de Microsoft en Big Data i Business Intelligence.
 • Treballa costat a costat amb els desenvolupadors del producte de Microsoft situats a Microsoft Corp., Redmond, Seattle.
 • Lidera les solucions més innovadores del món, desenvolupades amb l'última tecnologia en Advanced Analytics
  • Big Data
  • Machine Learning
  • Internet de les Coses
  • Mobilitat
 • Impulsa l'expansió internacional de Bismart als EUA, a la resta d'Europa, Amèrica Llatina i Singapur.
 • Desenvolupa la teva carrera professional i aconsegueix els teus objectius personals alineats amb la cultura corporativa.
 • Certifica't amb les últimes tecnologies de Microsoft, altament valorades en Business Intelligence, Big Data, Azure i Mobilitat.
 • Contribueix amb idees atractives per a una contínua renovació de l'empresa.
 • Gaudeix d'un entorn amigable a l'oficina i d'horaris de treball flexibles.

ENVIA'NS EL TEU CURRÍCULUM

OFERTES DE FEINA ACTUALS

Consultor Sènior BI

A Bismart, companyia referent en BI i Big Data, Gold Partners de Microsoft, Premi 2013, 2015 i 2016 al Millor Partner Mundial de Microsoft en BI i recentment considerats com la millor App del món [...]

Project Manager

A Bismart, companyia referent en BI i Big Data, Gold Partners de Microsoft, Premi 2013, 2015 i 2016 al Millor Partner Mundial de Microsoft en BI i recentment considerats com la millor App del món [...]

.NET Developer

A Bismart, companyia referent en BI i Big Data, Gold Partners de Microsoft, Premi 2013, 2015 i 2016 al Millor Partner Mundial de Microsoft en BI i recentment considerats com la millor App del món [...]

Comentaris

"Empresa catalana nascuda fa gairebé deu anys i que ja és un referent a nivell mundial precisament en la seva especialització de BI i Big Data. Tot i que està creixent vertiginosament, Bismart encara conserva el caire familiar i de complicitat entre els components de l’equip, amb possibilitat de creixement professional per a qui vulgui començar amb nosaltres. Les nostres solucions innovadores encanten a tothom, sobretot per la visualització fresca i amigable."

Marta Isern
BDM & Corporate Social Responsibility Manager

Bismart Team

"Som un equip amb ambició i esperit de guanyadors, pel qual fer créixer l’empresa i les persones que la composem és el principal objectiu. Bojos per les últimes tecnologies del nostre sector i la seva aplicació en benefici de la societat. Creiem en el treball d’equip, en què les persones poden créixer professional i personalment, orientats al client i assumint la responsabilitat dels nostres compromisos. Hem aconseguit estar dins de l'elit mundial del nostre sector en un temps record i amb recursos propis. Tenim les bases essencials i els objectius per consolidar l’empresa a nivell nacional, fer el salt internacional i un creixement corporatiu espectacular. Perseguim i traiem oportunitats de sota les pedres."

Enric Martí
International Development Director

Bismart Team

"Treballo en la millor empresa del món de Microsoft en l'àmbit de solucions de Business Intelligence. Microsoft, una de les empreses més grans del món, confia àmpliament en nosaltres tant a nivell nacional com internacional. Fins i tot desenvolupem solucions per a ells! Estem al dia de l'última tecnologia de Business Intelligence, BigData, Smart Cities. Duem a terme projectes molt innovadors per a grans empreses com BBVA i estem presents a nivell internacional com ara a Qatar i Estats Units. Treballo en una empresa que en pocs anys ha aconseguit assoliments que empreses del sector molt més grans no han aconseguit en molts anys. I això només acaba de començar!"

Victor Rocabert  
COO

"Recentment vaig decidir allargar el meu conveni amb Bismart perquè és una empresa jove però amb ganes de créixer i oberta sempre a nous reptes, i això concorda amb la meva personalitat. Malgrat que no som gaires treballadors, en comparació amb d'altres empreses del sector, ja som una referència en BI a nivell nacional, i fins i tot internacional. El dinamisme en els projectes i el MOLT bon ambient fan que no perdi les ganes de treballar aquí, i això és el que transmeto als meus coneguts. I aprofito per agrair de nou l'oportunitat."

Zaida Dos Santos
BI Consultant

"Som un empresa jove i dinàmica, de tarannà proper però amb visió global, que fa de les persones el seu millor actiu. Som referent mundial en Business Intelligence, i així ho certifica la més gran empresa de software del món: Microsoft, que es deleix en presentar les nostres solucions arreu del món. Bismart ofereix oportunitats de creixement personal i professional i aconsegueix que cada dia sigui un repte, una il·lusió, despertant passió per les dades!"

Gerard Bas
Senior Big Data Architect

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Refrescar Captcha captcha txt

Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /home/egarasai/bismart.egarasai.es/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46