Ens complau anunciar que el nostre CEO, Albert Isern, parlarà a la Selangor Smart City & Future Commerce Convention a Shah Alam, Selangor, Malàisia, el 8 de setembre a les 11 del matí, hora local.

La convenció és un dels esdeveniments relacionats amb les smart cities d’Àsia i barreja innovació, intel·ligència i creativitat per explorar el futur de la vida urbana. La tecnologia està transformant les ciutats, societats i individus de tot el planeta. Aquest esdeveniment de tres dies aprofundeix en com els avenços digitals estan canviant el món.

Més de 7.000 experts internacionals de 82 països assistiran a l’esdeveniment. Entre els assistents hi ha responsables clau, proveïdors líders de solucions reals per a smart cities i thought leaders. Hi haurà més de 300 stands en què s’exposaran productes, solucions i desenvolupaments.

El programa del 2017 destacarà:

  • Big Data
  • Urbanització digital
  • Ciutats de residus zero

La convenció d’enguany també comptarà amb un smart city hackathon de 48 hores que serà un dels més grans del sud-est asiàtic, així com els premis Top E-Commerce Merchant, que celebraran el millor del comerç digital de Malàisia.

A més, hi ha un programa molt interessant de ponents a la conferència, entre els quals hi ha thought leaders i personalitats de lideratge d’arreu del món. Entre aquests ponents hi ha Albert Isern, que compartirà el seu coneixement en una taula rodona sobre smart cities i Big Data el 8 de setembre a les 11 del matí, hora local.

La conferència es durà a terme al Setia City Convention Centre (SCCC) a Selangor del 7 al 9 de setembre. Pots trobar el programa íntegre i més informació aquí.

Si vols reservar una estona per xerrar amb nosaltres a la convenció, contacta’ns a marketing@bismart.com.

Esperem veure’t a Selangor el 8 de setembre!

No pots venir a la Smart City Convention a Selangor? Fes un cop d’ull a la resta d’esdeveniments als quals assistirem durant l’any.

Deixar un comentari

  Acepto la política de privacidad

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Refrescar Captcha captcha txt

Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /home/egarasai/bismart.egarasai.es/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46