Missió

Transformem les dades en coneixement per ajudar a les empreses a prendre millors decisions.

El nostre equip d'experts treballa amb Big Data, Big Data Analytics, quadres de comandament, indicadors clau de rendiment (KPIs), data mining, reporting, data warehousing i integracions de dades.

Utilitza Data Analytics i Business Intelligence de Bismart per superar els reptes més complicats de la teva empresa. Proporcionem solucions exclusives fetes a mida per a les teves necessitats.

Aprofita el potencial de les dades i impulsa la teva empresa.

Serveis

El Big Data converteix el caos en una màquina de rellotgeria i transforma les dades en diners.

Ajuda a les empreses a ser més intel·ligents, més productives, més segures a l’hora de fer prediccions i les ajuda a prendre millors decisions.

Amb el Big Data, l’Internet of Things i les tecnologies de Machine Learning, volem proporcionar a les empreses diferents tipus d'eines en temps real per millorar la presa de decisions mitjançant les dades.

Les principals organitzacions del futur es distingiran pels seus algoritmes predictius. Ho farà la teva?

Filosofia

Volem fer servir la tecnologia per fer un món millor. Per això animem a les empreses a utilitzar tot el seu potencial, ajudem a les organitzacions a prendre millors decisions i treballem amb governs locals per millorar la qualitat de vida de les persones.

Les nostres solucions estan dissenyades per ajudar a organitzacions de tots els sectors a entendre les seves dades i extreure'n coneixement.

Aquestes solucions estan enfocades a solucionar problemes reals, així com a impulsar el desenvolupament econòmic i augmentar la transparència, l'eficiència i la innovació.

Contacta'ns per començar a treballar junts per un futur millor i més intel·ligent.

Els nostres reconeixements

Bismart-finalist-business-intelligence-2016-microsoft-partner-of-the-year-award

Les nostres tecnologies

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Refrescar Captcha captcha txt

Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /home/egarasai/bismart.egarasai.es/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46