Benvingut a Bismart, a Analytics, a BigData

Bismart és una consultora tecnològica especialitzada en solucions i serveis de Data Management i Analytics reconeguda per Microsoft com a millor partner del món.

Ajudem a les organitzacions a treure el màxim profit de les seves dades desenvolupant solucions de negoci amb base tecnològica.

big-data-inicio
Big DataMaximitza el teu potencial posant les teves dades en ús
Business, Technology, Internet and network concept. Young busine
Machine LearningDonem als ordinadors la capacitat d'aprendre sense ser programats explícitament
inteligencia-artificial-inicio-2019
Artificial IntelligenceMàquines que perceben el seu entorn i prenen accions intel·ligents en conseqüència

QUÈ DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

Millor Soci del Món de Microsoft en Business Intelligence

Bismart pot dir amb molt d'orgull que ha guanyat el premi de Microsoft com a Millor Soci Mundial de l'any 2013 en Business Intelligence.

Bismart ha estat seleccionat pels jutges com el guanyador de Soci de l'Any de Microsoft en Business Intelligence. L'empresa ha estat premiada entre els principals socis mundials de Microsoft Corp. per demostrar excel·lència en innovació i desenvolupament de solucions per a clients basades en la tecnologia Microsoft. Més de 3.000 socis de més de 130 països es van presentar als premis per ser el soci de l'any 2013.

picture1

bigov ha estat seleccionada per Microsoft com la 1a aplicació mòbil que han de tenir els governs

bigov Better City Indicators: és un panell de control de la ciutat que ofereix una visió en temps real de 80 indicadors clau de rendiment. Des de l'economia, passant per la delinqüència i fins arribar a l'educació, cada indicador apareix en verd, taronja o vermell per ajudar als equips de govern a concentrar-se en les àrees que requereixen més atenció. L'aplicació bigov dóna accés 24/7/365 a claus estadístiques per a una ràpida i informada presa de decisions des de dispositius mòbils.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

Treballa amb nosaltres

Vols treballar amb la millor companyia de Data Analytics & Big Data?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Refrescar Captcha captcha txt

Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /home/egarasai/bismart.egarasai.es/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46